İnce telli saçlar için saç model önerisi ^.^

by - 7/04/2015

İnce telli saçlarımı dolgun göstermek için kesim modellerini çoğunlukla denerim. Çünkü dolgun göstermek benim en büyük isteklerimden biri.

Genelde önler uzun arkalar kısa modellerini yada küt modelleri seçerim. Ama kullandığım model önler uzun arkalar kısa modeli . 
Model benim saçımı daha gür ve yüzümü ince gösteriyor.
Küçüklüğümden beri ince telli bi saça sahip olmak çok iyi bişey değilmiş. Hele birde ailenizdekilerin saçlarının gür olması içler acısı :p Birde saçın yağlanması var ince telli olup saç yağlandığı zaman saç derileriniz gözükmesi çok berbat ve rezil bir durum

Ama sizde benim gibi ince telli saça sahipseniz modellere bir göz atmalısınız derim ^.^  




  





-Kısa küt kesimler saçı kökünden başlayarak daha fazla hacim elde etmeyi kolaylaştırdığından ince saç telleri için ideal bi model. Ayrıca saçın ayırdığınız yönünü değiştirmek de saça hacim kazandırır.

-Saça arada dalga vermek de hacmi arttırır.

-Eğer yüzünüz kısa yuvarlak iste yüz çevresinde daha yoğun katlı ve uzun kesimleri tercih edin. Yüzünüzü ince ve uzun gösterir.

-Saçınızı eğer bu modelde kestirmeye karar verirseniz alt taraftaki saçları çok inceltmemek gerekli,  çünkü ince telli saçlara hacim kazandırmaya yardımcı oluyor.


You May Also Like

0 yorum