MAX FACTOR CREME PUFF

by - 5/30/2016

Max Factor Creme Puff pudra yıllardır kullandığım ve çok beğendiğim bir ürün. Sürekli Max Factor kullandığım için başka hiçbir pudraya yan gözle bakmışlığım olmadı
Yoğun kapatıcılık özelliği, örtücülüğü ve mat bitişli bir pudra arayışı içerisindeyseniz eğer fırsat vermenizi, denemenizi öneririm. Nemlendirilmiş ciltte bile kapatıcılığının nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Fondöten üzerinde dahi kapatıcılığı gözle görülür şekilde farkediliyor. Eğer yoğun bir kapatıcılık isterseniz süngerle sürmenizi öneririm (Tampon hareketlerle)

Yağlı bir cilde sahip olduğumdan T bölgesinde daha çok kullanmaya özen gösteriyorum ve T bölgesinde parlama gibi bir sorun yaşamadım aksine ciltteki parlamayı matlaştırarak sorunu ortadan kaldırıyor. Tabi cildi nemlendirip kullanmakta fayda var
Kuru ciltlerde de nemlendirip kullanmak önemli yoksa ciltte pul pul dökülme yada pudranın ciltle bütünleşmeme gibi bir sorun ortaya çıkabiliyor.

Pudra hakkında bahsedersem eğer;
-Ciltteki parlamanın önüne geçiyor
-Fondöten üzerinde yada tek başına mat bir görünüm oluşturuyor.
-Fırça ile  kullanmak sorun yaratabiliyor çünkü fazla tozutuyor
-Fırça yerinde sünger kullanılmalı

Pudranın içerisindeki süngeri çok nadir kullanıyorum eğer dışarıda acil durumda makyaj yapıcak olursam kendi süngerini kullanıyorum. Onun dışında ayrı bir pudra süngeri yada fırça kullanmayı tercih ediyorum.

Sizin favori pudranız varmı ?

You May Also Like

5 yorum

  1. Kullandıklarım içinde en iyilerden biridir

    YanıtlaSil
  2. şu an Note markasına ait bir pudra kullanıyorum ama bu ürünü de çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. numarası kaç yazmamışsın

    YanıtlaSil
  4. numarası kaç yazmamuşsın

    YanıtlaSil
  5. Hangi rengini kulaniyorsunuz acaba? Online almak istiyorum ama rengine bir turlu karar veremiyorum. Bugdaydan beyaza donuk bir ten rengim var fotograflarda rengi tam ideal gozukmus.

    YanıtlaSil