DERMACOL SATİN MAKE-UP BASE (MAKYAJ BAZI)

by - 5/09/2016

Şu sıralar dermacol un ürünlerini o kadar çok beğendim ki diğer yazılcak ürünlerimi kenara bırakıp sırf dermacolun ürünleri hakkında bilgi vermek istiyorum.
Bikaç gün önce Dermacolun Maksimum Volume Maskarası hakkında bloğumda yazı yazmıştım ve bir kaç ay öncede Makeup Cover Fondötenini yazmıştım.
Şimdi fondötenin daha sabit, kalıcı olması ve makyaja güzel bir taban hazırlaması için makyaj bazından bahsetmek istiyorum. Farklı bir makyaj bazı da kullanmıştım lakin pek memnun etmedi beni ilerleyen zamanlarda onun hakkında da yazı yazabilirim.
Biliyorsunuz ki makyaj bazları kullandığımız ürünleri uygulamadan önce cildi makyaja hazırlayıp, cildin güneşten korunmasını, yağlı ciltlerdeki parlamayı engelleme gibi bize birçok olanak sağlıyor.


Dermacol satin makyaj bazı tüm cilt tiplerine uygun olup ciltteki makyajın 18 saat boyunca kalıcı olmasını sağlıyor. Hatta ciltteki makyajı matlaştırıp parlamayı engelliyor (Yağlı ciltler için)

Ürün 15 ml lik ufak pompalı bir şişede ve jel kıvamında, yapısı biraz kremsi
Ufak olmasına rağmen sadece küçük bir sıkım bile cilde yetebiliyor.
Cildinize uygularken kadifemsi bir yapıya sahip olduğunu hissedebiliyorsunuz.

Ürünün vaatleri de şu şekilde :
Cildi düzgünleştirir, ince çizgileri ve gözenekleri doldurur.
Makyajın birikmesini önler.
Cildin üzerinde kadife gibi bir tabaka oluşturur.
Makyajın görünümünü ve dayanıklılığını zenginleştirir.
Ciltte kolayca emilmesi ve kadifemsi bir bitişi var


Makyaj bazının 18 saat boyunca kalıcı olması ve ciltteki parlamayı engellemesi benim en sevdiğim nokta oldu nerdeyse yazılarımın yarısında cildimin yağlı olduğunu belirtiyorum.

Dermacol satin makyaj bazında önce farklı bir markanın makyaj bazını kullanmıştım cildimde birkaç saat durduktan sonra yağlı olan cildimi ön plana çıkarması beni yerle bir etmişti.
Dermacol satin makeup base'yi uygulayıp makyaj yaptığım zaman cildimde ki parlamayı geri planda tuttu.Şuana kadar beğenerek kullanıp memnun kaldığım bir ürün. 
Dermacol un makyaj bazı diğer ürünleri gibi beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. 


Makyaj bazını uygulamadan önce dikkat ettiğim bi iki nokta var ;
- Cildimi ilk olarak temizleyip nemlendirdikten sonra makyaj bazını uyguluyorum. Kadifemsi bir bitişi oluyor. Biraz bekleyip cildimin makyaj bazı ile bütünleşmesini sağlıyorum. Tabi ürünü uygulamadan önce fazla kullanmamaya ve üzerine hemen makyajı uygulamamaya çalışıyorum.
Birkaç dakika bekledikten sonra da makyajı uyguluyorum.

Üründen şuana kadar çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım. 
Dermacol satin makeup base yi kullanır kullanmaz cildim tamamen pürüzsüz ve yumuşacık oluyor :)


Eğer sizde makyaj bazı arayışı içerisindeyseniz Dermacol Satin Makeup Base'yi öneririm.^.^ 


You May Also Like

8 yorum

  1. ilk kez gördüm teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım öyleyse...
    Harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı nedir acaba ve nerde bulabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. n11.comda bulabilirsiniz makyaj bazını ve diğer ürünlerini fiyatını hatırlamıyorum ama uygun olduğu konusunda eminim :)

      Sil
    2. n11.comda bulabilirsiniz makyaj bazını ve diğer ürünlerini fiyatını hatırlamıyorum ama uygun olduğu konusunda eminim :)

      Sil
  4. Denenesi bir ürünmüş yazın özellikle özel günlerde ihtiyaç duyuluyor. Elimdekiler bitince aklimda☺

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle deneyim kızlar tesadüf geçti elime. bende flormarnda var ama 5para etmez bazı dermacolun tüm ürünleri iyi kapatıcısıda tek gecerim. Ben bazını uygulayıp bir iki gıdım kapatıcıyı yüzüme sürüyorum ışıl ışıl benim tenim karma yaglıya dönük ve cok memnunum.

    YanıtlaSil
  6. çok beğendim yazınızı teşekkürler

    YanıtlaSil