BEAUTY FORMULAS YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ

by - 5/06/2016

 
Bu aralar makyaj yapmak o kadar zor geliyor ki hele birde yoğun iş temposunda yorgun eve gidip makyajı silmek de zor. Yoruldukça insan gününü güzel geçirmek adına yaptığı makyaj bile bazen ağırlaştıkça ağırlaşabiliyor.  Arada biri gelip şu makyajımı silsin de gitsin diyorum
Neyse ki şu sıra yoğun iş temposunda ağır makyajlar yerine çoğunlukla tercihimi eyeliner, rimel ve rujdan yana kullanıyorum. (Bu ürünleri çıkarmak kolay oluyor)
 
Bazen makyaj yapmasak bile cildimiz havadan tozdan kirlenebiliyor hal böyle olunca cilt temizliğine oldukça dikkat edip özen göstermemiz gerekli ve cilt tipimize göre ürün seçme konusunda seçici olmalıyız.
 
Geçen ay kullanmaya başladığım ve oldukça memnun kaldığım BEAUTY FORMULAS GENTLE CLEASING MİLK (yani YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ) den bahsetmek istiyorum.
Göz makyajımı temizlemekte kullandığım ve memnun kaldığım gayet başarılı bir ürün.
 
 
Ürünün beni cezbeden tarafı ALOE VERA ve E VİTAMİN içerikli olmasıydı.
 
Aloe veranın cilde ve vücuda faydalarını bilirsiniz. Benim cildimin belirli yerlerinde pul pul dökülmeler olunca ve de ürünün içeriğindeki bitkiden cilde iyi geldiğini bildiğim için kullanmak istedim.
 
Şeffaf bir ambalajda pompalı değil. Ürünü ne kadar kullandınız ne kadar kaldı bittiğini görebiliyorsunuz. Açıkçası pompalı olmasını isterdim
 
 
Göz makyajımı temizlemek için ufak bir parça pamuğa dökerek gözümde birkaç saniye bekletip sağa sola gezdirerek çıkartıyorum. Bu üründe yukarı aşağı yapamıyorum yanma hissi oluşturuyor. Onun yerine sağa sola gezdirerek çıkartmak daha avantajlı geliyor.
Makyajı çıkardıktan sonra hafif yumuşaklık bırakıyor. Suyla yıkamaya gerek duymuyorum bu yüzden. Ürünün nemlendirme etkisi de mevcut.
Tüm cilt tipleri için uygun, aloe vera ve e vitamini içeren ürün sabah kullanıldığında da cilde canlılık veriyor.
Genel olarak ağır makyajlar yapmadığım için temizleme ve içerik bakımdan tekrar kullanabileceğim bir ürün.
Ürünü kullandıktan bir kaç hafta sonra pul pul dökülmeler ortadan kalktı.
Ürünü watsons mağazalarında bulabilirsiniz.
Bu arada ufak bir dipnot: Sedef egzama gibi bir hastalığınız varsa Aloe vera içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. Ben cildimdeki egzamayı bu şekilde atlattım.
 

Sizin de memnun kaldığın temizleme sütü varsa önerebilirsiniz. ^.^

You May Also Like

1 yorum