SHOW BY PASTEL LİP&CHEEK COLOR STİCK

by - 6/08/2016

Bugünkü yazımın konusu Pastelin yeni çıkarmış olduğu Lip&Cheek Color Stick 2 in 1. Yanak ve dudak için yapılmış olup istenilen şekilde kullanılabiliyor. (Çok fonksiyonlu)
3 renk seçeneği olup 2 ürününde ışıltılar mevcut lakin birinde yok. Renk seçeneklerinden biraz bahsetmem gerekirse dediğim gibi 3 renk seçeneği olup 415 numarası açık bir pembe içerisinde ışıltılar yok,hafif kapatıcı gibi duruyor. 417 numarası gül kurusu içerisinde altın ışıltılar bulunduruyor, yapısını beğenmedim yağlı gibi görünümü vardı. 416 numarası bronz contour rengine benziyor. 
415-417 numaralarını beğenmediğimden 416 numarası tam bana göre deyip almıştım ve yanılmadım allık olarak kullanıldığı zaman ciltte hoş duruyor.
Ürün konusunda bilgi vermek gerekirse ;
- Ürün ıslak yapıda sürümü kolay olduğu kadar dağıtması da kolay. Yanaklarınıza sürdüğünüz zaman parmaklarınızla dağıtabiliyorsunuz. Sünger, fırça vb gibi bişey kullanmanıza gerek kalmıyor.
-Dudakta kullanılabilicek bir ürün olduğunu söylemiyorum. Çünkü dendiği gibi hem yanakta hemde dudakta kullanılmıyor, dudakta kullanıldığı zaman sırıtıyor. 
- Ürünün gramajı 6 gram çok çabuk bitebilicek bir ürün değil aksine baya bereketli desem yeridir. Ürün fazla kullanıldığı taktirde içerisindeki simlerle kendini fazlasıyla belli ediyor.
- Simden bahsetmişken içerisinde altın simler var aşağıdaki resimde görüceksiniz.


- Ürünü sürerken belli olmasada dağıttıktan sonra simler kendini ele veiyor.
- Şuana kadar kullandığımdan ben gayet başarılı buldum performansını. Dudakta kullanılmadığından bir eksi puan alsada yanaktaki duruşuna ben hayran kaldım. 
416 numaralı altın bronz renk hafif buğday tenliler ve bronz tenliler için baya ideal bir renk


Peki siz denediniz mi Pastelin Lip&Cheek'ini ?

You May Also Like

4 yorum

  1. dün bu rengi watsons da gördük ama tester yoktu bakamadığım için almadım ama deneyip almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tester lerine bakmadan almanı önermem çünkü biri cırt bir renk diğeri simli pembe tonlu bir renk o yüzden testere bakmadan alırsn beğenmeyebilirsn 😔😊

      Sil
  2. Tam bir yaz allığı güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil