GARNİER NEM DENGESİ FERAHLATICI KREM (NORMAL VE KARMA CİLTLER İÇİN)

by - 6/21/2016

Daha öncelerde garnierin maskelerini kullanıp memnun kaldığım ve garnier markasının diğer ürünlerinden olan nem dengesi ferahlatıcı kremi hakkında yorum yapıcam. Her ne kadar yağlı bir cilde sahip olsamda cilt yapıma uygun ürünler kullanmaya özen gösteriyorum. Ürünü yaklaşık 1 ay önce aldım ama cildime uygun olmadığından çok fazla kullanamadım. Tabi benim cildime uygun olmasada bir ablam olduğundan ona uygun bir krem. Ürün hakkında bilgi vermeden önce yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak kullandım ve kullandığım kadarıyla sizlere bilgi vereceğim.
Ürün 50 ml bir ambalajda ve açık mavi renkte.Uygulama yaptığım zaman cildimi yumuşattı ve nemli bir cilde sahip oldum. Normal ve karma ciltler için uygun olmasına rağmen benim gibi yağlı ciltlerde kullanabilir. Kremin içeriğinde paraben yok ama alkol mevcut. Kolayca uygulandığı gibi cilt hemen kremi emiyor. 
Eğer fazla bir parlama sorununuz yoksa tavsiye edebilirim. Ama aşırı bir parlama sorununuz varsa kullanmayın derim. Yağlı ciltler için uygun olmayan ve T bölgesindeki yağlanmayı ön plana çıkaran bir ürün. 


Garnierin nem dengesi serisinden kullandığınız varmı?

You May Also Like

4 yorum

  1. Bende karma ve normal ciltler için olanını kullanıyorum şuan için gayet memnunum 2 ay oldu bereketli ürün bitmedi :))

    YanıtlaSil
  2. Benim cildim karma o zaman T bölgesine iyi gelmeyecektir, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. ay yok bende direk parlar bu o zaman..

    YanıtlaSil
  4. Krem normal ve karma ciltler için sözde ama t bölgesi yağlandırıyor.. Madem neden karma yazıyor üzerinde nasıl bişiy?

    YanıtlaSil