ESSENCE GLOSSY KİSS LİP BALM

by - 6/24/2016

Bugün bloga Essence nin Lip balminden bahsetmek istiyorum. Birçok markanın çeşitli dudak nemlendiricileri olmakla birlikte benim kalbimi fetheden essence oluyor. Hem markanın ürünlerini severek kullanıyorum hemde bana daha cazip geliyor.
Ürün kremsi ve yumuşak yapıya sahip ve ahududulu hoş bir kokusu var. Dudaklar üzerinde kayıyor ve nemlendiriyor. Gün içinde tazelemek gerekse de zorlayıcı bir yönü yok ki zaten tüm dudak nemlendiricilerini kullanırken gün boyu tazelemiyor muyuz.
Parmak kadar olmasını ve ambalajını çok beğendim üzerindeki dudak görseli içeriğindeki meyve kokusunu içerdiğini gösteriyor.
Dudağa sürüldüğü anda yumuşacık yapıyor ve parlaklık kazandırıyor içeriğindeki simler biraz can sıkıcı olsada çok önemli birşey değil
Makyaj yapmadan dışarı çıktığım zaman dudaklarımda hafif bir renk ve parlaklık vermesi açısından kullanıyorum.

Birçok lipbalm denememe rağmen kalbimde taht kuran tek lipbalm 

Peki siz lipbalm kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız önerilerinize açığım :)

You May Also Like

6 yorum

  1. Ben nedense bir türlü böyle ürünleri sevemedim, yapışkan ıslak histen dolayı pek tercih etmiyorum. Bir de saçım yapışınca deli oluyorum :D Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dudakları nemlendirmek için kullanıyorum bitek onun dışında kullanasım gelmiyor hele birde dışarda kullanmak sıkınto dediğin gibi saça yapışınca bende sinir oluyorum :)))

      Sil
  2. çok hoş ve doğal durmuş .-))

    YanıtlaSil
  3. tam yazlık bir ürün desene ... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürün teşekkürler :)

    YanıtlaSil