Kryolan Premium Smoothing Brush (Fondöten Fırçası)

by - 3/04/2016

Son birkaç haftadır severek ve sürekli kullandığım bir fırçadan bahsetmek istiyorum.
Kryolan Premium Smoothing Brush (Fondöten Fırçası)
Kryolan Premium Smoothing Brush 9742



Fondöten fırçasını ilk kullanma zamanım seneler öncesiydi. Avondan almıştım hiç memnun kalmadım vasat birşeydi fırça izleri görünüyor, fondöten sabitlenmiyordu. Sonradan fondöteni neden fırça ile sürüyorum zaten minimumunu parmağımla cildime yedirirken maximumunu kullanıp fırçaya yedirmek neden diye düşündüm. Fırça dönemini o şekilde kapatmıştım. O zamandan beri fondöteni hiç fırça ile sürmedim ya parmaklarımla yada süngerle. Süngerde fırça gibi aslında fondötenin yarısını kendine emip 3de 1 ini cilde sürüyor :)
Kryolan Premium Smoothing Brush 9742
Daha sonralarda youtube da takip ettiğim yabancı bloggerlerin videolarını izlediğim zaman gözüme çarpan sürekli fırça ile sürmeleri oldu. Fondöteni sünger yada parmaklarıyla süren çok nadir bloggerler gördüm. Tekrardan denemek istedim araştırma yaparken MACin fırçalarına denk geldim ve memnun kalanlar kadar memnun kalmayanlarda vardı oyüzden mac den vazcaydım ama kryolan benim aklımı o kadar çelmiş ki :) fırçasına hayran kaldım.
Gerçekten kryolan hakkını veren ürünler yaptığını söylemeliyim.
Kryolan fondöten fırçası, fotoğrafta görüldüğü üzere sık ve yumuşak kıllara sahip
Kryolan Premium Smoothing Brush 9742
Hiçbirşekilde ciltte fırça izi bırakmıyor ki gerçekten mükemmel görünüm veriyor.
Avonda yaşadığım sorunu yaşamadım. Aksine cilde fondöteni eşit dağıtıyor. Fırça izi bırakmıyor.
Ürün hem kaliteli hemde kullanımı kolay birde fırça doğal keçi kılından yapılmış, fondötenin yumuşatılmasında baya etkili.
Kryolan Premium Smoothing Brush 9742
Fırçayı 3-4 kez yıkadım ilk yıkamada 1-2 tüy dökülme oluştu onun haricinde dökülme sorunu yaşamadım. Bazı fırçaları bilirsiniz çok masum durur fakat yıkadıktan sonra çıkan o yoğun plastik kokusu aldığınıza pişman eder. bu fırçada öyle bi sorun yaşamadım.
 Eğer bu tür fırçaya ihtiyacınız varsa bi bakın derim :)
Sizin kullanıp memnun kaldığınız fondöten fırçanız hangisi ?

You May Also Like

1 yorum