Cilt Bakım Rutinim

by - 7/21/2014


Merhaba
Rutin yazılarıma başlamış bulunmaktayım. (Hadi hayırlı olsun ^.^)
Yazılarımın devamı saç bakım, tırnak bakım ve vücut bakım rutinlerim ile devam edicek. 
Cilt bakım rutinim yazısına hemen başlayalım. Yüz bakımı konusunda cildimin temiz olmasına özen gösteriyorum makyaj yapmasam bile. 





1. Nivea Pure & Natural Temizleme Sütü : Nivea ürünlerini severek kullanan biriyim ama makyaj temizleme performansını sevsemde sonrasında bıraktığı yapış yapış hissinden dolayı çok nadir kullanırım.


2. Gül suyu : Tonik olarak kullandığım 2 ürün var. Biri gül suyu diğeride kendi yaptığım tonik severek kullanıyorum.


3. Garnier Saf & Temiz 2si 1 arada temizleyici (Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli) - En sevdiklerimden biri. Cildimde yağlanma parlama olduğu için seçtim uzun süredir kullandığım ve çok çok memnun kaldığım bir ürün.  Hem yüz temizlemede hemde makyajımı temizlemede kullanıyorum. Fakat makyaj temizleme rutinimi yazarken anlatacağım.


4. Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 arada Temizleme Jeli - Ürün ağırlıklı olarak kil içerikli özelliğe sahip olduğu için siyah noktaların çıkmasında çok önemli etken maske olarak kullanırm. Gözeneklerimi temizlemede çok işe yarıyor.


5. Nivea Repair & Care Onarıcı Bakım Kremi: Cildimdeki nem kaybını geri kazandırıyor. En kuru cildi bile nemlendiriyor. Gece kullanıdığımda tekrardan gün içerisinde kullanmama gerek kalmıyor. 

6. Avon Incandessence : En sevdiğim ve en muhteşem vücut spreyim tam bir yaz - bahar kokusu var. Çantamdan ayırmırmıyorum kokusuna ba-yı-lı-yo-rum. 


7. Braun Cleanin Brush For Face : Yeni Braun epilasyon cihazı alırken yanında hediyeliydi nerdeyse. Gayet iyi derin gözenekleri temizliyor , T bölgesini çeneyi, yanakları makyaj ve makyajdan kalan yabancı maddelerden temizliyor. 


8. Nivea Aqua Sensation Nemlendirici Bakım Kremi : Çok çabuk emilmesine hayranım cillte yağlı bir his bırakmıyor. Cildimi parlatmadan nem veren kremi seviyorum.  
Gece ve gündüz bakım kremi -


9. Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi : Yine nivea dan kullandığım klasikleşmiş kremim


10 . Colgate Plax Çok yönlü koruma : Alkolsüz Olması harika. Uzun süre ferah bi nefesiniz oluşuyor, ağızda yanma hissi oluşturmuyor. 



Bir sonraki yazım Saç Bakım Rutinim takipte kalın  



Eğer tavsiye edebilceğiniz yada memnun kaldığınız ürünler varsa lütfen yorum kısmına yazın 








You May Also Like

0 yorum