Kozmetik Alışverişi | ESSENCE AŞKI

by - 9/08/2015


Nedendir bilmem ama şu sıralar sürekli essence standlarında geziyorum. Gözüme çarpan ne kadar ürünü varsa alma çabasındayım. Bugünde kozmetik dükkanının essence standında nerdeyse yarım saat geçirdim almasamda bakarım ama bu sefer bakmak yerine birkaç ürün aldım. 




Bazı ürünlerim kırıldı ve kurudu onların yerlerini doldurmak biraz zor olabiliyor. Çünkü bir ürüne alışıyorsunuz başka üründe onun yarattığı etkiyi bulamıyorsunuz. Ama bazı ürünler yerlerini öyle bi dolduruyor ki kullandığınız eski ürünü çöpe bile atabiliyorsunuz (Yaşandı)

1. Essence Stay Allday 20 Soft Nude :  Çoğunlukla fondöten değiştiren biri olmadığım için tek bir ürün kullanmaya çalışıyorum. "20 soft nude"sini aldım, ürününü kapatıcılık etkisi iyi . Cildimde güneş lekeleri olduğu için kapatıcılığı iyi olan bir ürün kullanma çabasındayımdır. Belki ilerleyen zamanlarda bununla ilgili bir yazı yazabilirim ^^

2. Gabrini Dipliner UltraBlack Waterproof  : Kullandığım eyeliner'i açık unuttuğum için kurumuştu onun yerine bu ürünü aldım umarım memnun kalırım.

3. Essence SunClub MattBronzing Powder : Pudram kırıla kırala yok oldu.Bende onun yerine bronz olan bir pudra almak istedim ve elime gelen bu oldu hoş bir kokusu var açıp açıp kokla.  ^^

4. Essence silky touch blush : Böyle tatlış bir allık görmedim! Rengine bayıldım için aldım. Genellikle koyu allıklardan yanayımdır, açık renkteki allıklar bende hoş durmuyor. Ama arada denemek lazım ilk denemem bu tatlış allık olucak.

5. Essence göz kalemleri : Bunlar için bir yazı gelicek o yüzden detaylarına girmiyorum.

















6. Essence The Gel Nail Polish : Ürünün rengi güzel olmasına rağmen aldıktan sonra farkettim fırçasından memnun olduğumu söyleyemicem. Geniş bir fırça yapısı var ben tırnağıma sürerken bir yandan taşıyor. 

7. Essence 12 Blush My Lips : Hayır benim essence rujlarıyla alıp veremediğim mi var. Tamam çok fazla ruj kullanan biri olmasamda essence rujlarını bağrıma alıp basasım var. (Yazı gelicek)

8. GoldenRose Makyaj temizleme mendili : Tek kullandığım makyaj temizleme mendili bittikçe alırım ve yine bittiği için aldım :) 





Benim aldığım ürünler bu kadardı. Sizin deneyip kullandığınız ürünler varsa öneri almak isterim ^^

Teşekkürler !

You May Also Like

2 yorum

  1. güle güle kullan canım bana da beklerim:)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil