AVON MEGA EFFECTS SUYA DAYANIKLI MASCARA

by - 8/04/2015


Herkese merhabalar !
AvonTürkiye'nin tasarımıyla dünyada ilk olan MegaEffects suya dayanıklı mascarası son günlerde en ilgimi çeken bir ürün oldu. Bütün hafta resmen Avon Mega Effects suya dayanıklı mascarayı denedim ve bugün sizlerle mascara hakkında yorumlarımı paylaşmak istedim ^^





Mascara biraz farklı olduğu için ilk başta ben bunu nasıl sürücem gözüme sokarmıyım acaba diye düşündürtsede kolay sürülebilen bi mascara olduğunu farkettim. Ürün benim kalbimde yer edindi ^^
Yumuşak plastik bir fırçası var.

Fırçası tüm kirpikleri tek tek ayırdığı için uzun ve belirgin kirpikleri ortaya çıkarıyor. Tabi kirpikleri az (seyrek) olanlar pek sevmeyebilir.

Ayarlanabilir başlık sayesinde farklı açıda uygulama sağlanabiliyor. İlk kullanıcağım zaman hangi açıdan sürüceğimi bilemediğim için gözümü batırmış oldum acemi olunca normalmiş :) ama bi süre sonra tutuş ve açıyı düzelttikçe alışıp düzgün sürmeyi başardım. 


Mascaranın verdiği doygunluk oldukça başarılı. Düzgün sürmeyi başardığım zaman topaklanma ve birbirine yapışma olayı pek olmadı. Ama ilk kullanımda hızlı bi şekilde sürdüğümde topaklanma oldu ve birbirine yapıştılar. 



Mascara çift fazlı makyaj temizleyicilerle rahatça çıkarılıyor

Benim mascara hakkındaki yorumum bu şekildeydi ^^


Okuduğunuz için teşekkürler ^.-

You May Also Like

2 yorum

  1. mimledim sizi , iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu maskarayı beğeniyorum canım güle güle kullan. Yazılarını çok beğendim, seni takibe aldım canım. Benim bloğuma da beklerim. :)

    YanıtlaSil