GOSH MULTICOLOR BLUSH

by - 7/14/2016

Bu zamana kadar gosh dan pek ürün denemedim. Yakın bir arkadaşımın çevresinde gosh markasının maskarasında sorun yaşadığından elim hiçbişekilde ürünlerini almaya gitmiyordu. Gel gelelim ki bayram indiriminde gosh standında kendimi kaybettim çok kullanışlı, tatlı ve hoş allığını görünce almadan duramadım
4 farklı renk tonunu barındırdığı için çok kullanışlı olacağını düşündüm 
Bayram boyunca yaptığım makyajlarda allığı kullandım. Güzel ve sade bir ambalaja sahip içinin net görünmesi güzel bu şekilde büyük bir avantaj. Pigmentasyonu oldukça başarılı.
Tek tek kullanıldığı gibi hepsini birbirine karıştırarak da kullanmak mümkün. Yoğun bir pigmentasyona sahip olduğundan yapılan makyaja kolay bi şekilde sabitleniyor.

Tüm renkleri karıştırıldığında ortaya şeftalimsi bir renk çıkıyor. Yalnız şunu söylemeliyim cilde uygularken ilk değdiği yerde kalmamasına dikkat etmek gerekiyor. Ben ilk kullanmam da dokundurduğum yerde kalmıştı onu yedirmek için baya uğraştım. Bu yüzden uygularken bastırmadan hafif bi şekilde sürüp dağıtmanız en iyisi olacaktır. 
Beyaz bir tende tüm renkler karıştırıldığında hoş bir görünüm kazandırıyor. Ürünün kadifemsi, yumuşacık bir dokusu var bitişi de aynı şekilde.Uygulanan makyajda cildi canlı gösteriyor. Allığın sevmediğim yönü şuanlık aynası ve fırçası olmaması çantaya kolay sığması sorun olmasada tazelemem için yanımda ayrıyetten bir ayna ve fırça taşımam gerekiyor. Bu yönden eksi bir puan alsada diğer yönleriyle artı puanı fazlasıyla aldı. Birde ürün tozutuyor. 

Ürünün bendeki rengi 51 Broze Pie 
Şuana kadar memnunum. 
Siz gosh'un allıkları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

You May Also Like

7 yorum

  1. Renkleri çok güzelmiş ne kadara aldınız?

    YanıtlaSil
  2. bende de var çok severim bu allığı :-))

    YanıtlaSil
  3. Tam birşey almıcam diyorum yenisi çıkıyor veya ilgimi çekiyor birşeyler gidip alıyorum bu ürünüde not aldım cok güzel gözüküyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım rengine ambalajına hayran kalıp alıyoruz :)

      Sil
  4. renkler çok şeker gözüküyor
    güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil