GOLDEN ROSE ICE CHIC OJE NO 35

by - 7/12/2016

Golden Rose Ice Chic Oje serisini gördüğüm günden beri her rengini alma isteği uyandırmış olsada kendime yakıştırdığım renkleri almayı tercih ediyorum. Serinin oldukça hoş ve güzel renkleri mevcut. Kış aylarında çok fazla oje kullanmasamda yaz aylarında aşırı derece de oje kullanıyorum. 2 gün de bir oje değiştirdiğimden yeni renk ojeler tercih ediyorum yada yeni renkler keşfetmeye çalışıyorum. 
Oje koleksiyonumda pembe renge ait birçok oje olsada yine kendimi bu renkden alıkoyamıyorum. Aldığım günden beri baya bi fazla sürdüm. Çıktıkça yenilemekten artık oje bitti bitecek :(
Ojenin fırçası orta kalınlıkta (essence nin fırçalarına benzetmiyor değilim) kolay bi şekilde sürülüp hızlı bi şekilde kuruyor. Yani öyle kuruması için fazla beklemenize gerek kalmıyor. Tam rengini vermesi için tek kat yetsede 2 kat sürmeden kendimi alıkoyamıyorum ve 2 kat sürmeme rağmen verdiği opaklık muhteşem.
Şişenin sade ve şık bir ambalajı var. Kalıcılığı ortalarda yani 2 gün sizi götürüyor onun dışında hafifden soyulmaya başlıyor. Ki zaten 2 günden fazla tırnaklarımda duran çok nadir ojelere denk gelmişimdir.
Bendeki rengi 35 numara.Bittikçe alınacak bir renk benim için. Şuan bende birde 44 numarası var ilerleyen zamanlarda onun da blogumda yazısını yazmayı düşünüyorum. Denk gelirsem birkaç rengini de almayı planlıyorum.
Siz Golden Rose Ice Chic ojeleri hakkında ne düşüyorsunuz. Favori renginiz hangisi ?

You May Also Like

7 yorum