BERRİSOM MY LİP TİNT PACK | SOYULAN RUJ

by - 6/19/2016

Bugün sizlere Berrisom'un My Lip Tint Pack yani soyulan rujlardan bahsedicem. Zamanında ünlü bir vloggerde görmüştüm (Huda Kattan) baya araştırma yaptığım zaman internette satışı pek yoktu sonralarda My lip tint pack yavaş yavaş büyümeye başladı ve nerdeyse her yerde satılıyor. Geçen pazar Eyüp'e feshaneyi gezmeye gitmişken kozmetik ürünleri satan bir yere denk geldim fazlasıyla güzel şeyler vardı bende birkaç şey aldım oradan.Buda onlardan birtanesiydi.
Ürünün bir çok rengi mevcut ben şuan iki rengini aldım biri şeftali tonunda (şeftali değil bildiğiniz turuncu) diğeri de pembe tonda.
Ben ilk olarak lovely peach (şeftali) olanı denedim ama pek beceremedim onu sürerken dişlerime bulaştı ve tadı berbat. Sürerken ağzın kapalı olmasına dikkat edilmesi gerekiyormuş bunu öğrenmiş oldum.
Ürün hakkında yorumlarım şöyle ;
-Ufak bir tüpte bildiğiniz lip glosslardan dudağa sürerken de lipgloss gibi çıkıyor sadece bekletip soyuyorsunuz.
-Uygulama yapmadan önce dudakları nemlendirmek gerekiyor. Önceden nemlendirip öyle sürülmeli aksi taktirde dudaklarda çatlak varsa yakabiliyor.
-Normal parlatıcı sürer gibi sürüp sadece kuruyana kadar bekliyorsunuz. Kuruduğundan emin olduktan sonra kenarlardan soyarak çıkartıyorsunuz.
-Eğer erken soymaya başlarsanız geri kalan kısmı çıkarmakta baya zorlanabilirsiniz. Ben kuruduğundan emin olduğumu sanırken aksine pek kurumamıştı ve ilk denememde becerememiştim parça parça kalmıştı.(Yukarıdaki resimde görüyorsunuz)
-Ürünü fırçayla sürmek mümkün aslında fırça ile sürmek dezavantaj desem yeridir çünkü tüpteki ucuyla dudaklara sürmek beni yormuştu dudak kenarlarına sürememiştim ve ortaya komik bir görüntü ortaya çıkmıştı :)
-Dayanıklılığı gayet başarılı gün boyunca dudakta kalıyor ve doğal bir renk ortaya çıkıyor.
-Dudakta kurumaya başlayınca gerilme hissediyorsunuz aynı cilde yapılan maske gibi gerildikten sonra nasıl yıkıyorsak bunda sadece soyuyoruz.
-Performansı da iyi sadece şuan kuruma olayı beni sıkıyor pek beklemeyi seven biri olmadığımdan hemencecik olmasını isterim.
-Ürünü uygularken eldiven giymenizi tavsiye ederim çünkü elime bulaştı ve çıkması için baya uğraştım birde tırnaklara bulaşınca baya zor çıkıyor.
-Ürünü birde elimde göstermek istedim size
Aşağıdaki resimde görüyorsunuz ;
Ben üründen şuanlık memnunum.
Peki siz denediniz mi bu tarz soyulan rujlardan ? 

You May Also Like

9 yorum

  1. Bu aralar herkeste var, baya sevenide var teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  2. İlk defa gördüm teşekkürler paylaşım için ...

    YanıtlaSil
  3. Bu tip soyulan rujları çok merak ediyorum bende ama becerikli biri olduğum söylenemez bu konu da verdiğiniz detaylarda çok hoş tebrik ederiim :)

    JR. CHEF 'in Mutfağı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende becerikli olduğumu söyleyemem bu konuda ama zamanla tecrübe edip becerikli olunabiliyor :)
      Rica ederim :)

      Sil
    2. En kısa zaman da bulup deneyeceğim sürüp çıkardıkça da öğreneceğim sanırım :)

      Sil
    3. Denemeni tavsiye ederim canım denemeden zarar gelmez aksine herşeyi deneyerek öğrenmiyormuyuz :)

      Sil
    4. Tam da öyle düşe kalka herşey! :)

      Sil