ESSENCE SİLKY TOUCH BLUSH (ALLIK YORUMU)

by - 5/25/2016

Bayadır yazmak istediğim ürünler var iş yoğunluğundan hepsine vakit ayırıp yazmam zor oluyor nerdeyse parçalara ayırıp yazmak istedim. Essence nin fondöteni dışında ojelerini kullanmıştım allıklarını denemek aklımdan bile geçmemişti. Sürekli kullandığım ürünler bittikçe yenilerini aldığımdan pek şans verme olanağım olmadı. Lakin uygun fiyatlı olduğundan gözüme çarptı ve kullanmak istedim.

Şeffaf bir ambalajda çantada taşınması kolay bir ürün pigmentasyonu pek iyi olmamasına rağmen hoş bir rengi var. İçerisinde hafif simler olduğu için pek allık olarak kullanmıyorum. Elmacık kemiklerin biraz üstünde aydınlatıcı olarak kullanıyorum.
Bendeki 90 summer dreaming açık pembe renkte tonu günlük kullanım için ideal olmasına rağmen her makyajımda hoş durmuyor. Kalıcılığı gün sonuna kadar gitmediğinden sürekli tazelemek gerekiyor, bu yüzden her makyaj için kullanımı bana göre ideal değil


Eğer günlük hayatınızda ağır makyajlar yapmıyorsanız ve doğal makyajlardan yana iseniz kullanılabilir onun dışında kullanmanızı önermem.
Siz Essence allıklarını denediniz mi ?


You May Also Like

4 yorum

  1. ne kadar da doğal durur bu renk yanaklarda :) güzelmiş

    YanıtlaSil
  2. Birçok kişi bu ürünü aydınlatıcı olarak kullanıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geç oldu ama bende aydınlatıcı olarak kullanıyorum :)

      Sil