GARNİER ÇİFT FAZLI MİCELLAR KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

by - 4/26/2016

 
 
Garnier son zamanlarda çıkardığı Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyundan bahsetmek istiyorum.
Garnierin daha önce kullandığım ürünlerinden memnun kalıp bunuda alıyım bundan da memnun kalırım dediğim olmuştur. Birde yağlı bir his bırakmadığını vaat ediyorken denememek olmazdı.
 

Argan yağı içeren makyaj temizleme suyu ve vaatleri ;
- Yüz
- Göz
- Dudaklar için
Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygun olan ve yağlı bir his bırakmayan, uzun süre dayanıklı makyajlar ve kalıcı olan tüm makyajları temizlemeyi, ciltte kalan kalıntıları, kirleri arındırmayı vaat ediyor.
Ürün 200 ml ve 200 kez kullanılabiliyor.
 
Ürünü kullanırken cildimdeki fondöteni, maskarayı ve ruju çıkarma konusunda oldukça başarılı. Cildi nemli yapıp yumuşak bir görünüm kazandırıyor.
İçeriğindeki argan yağı rahatsız edici değil hatta güzel hoş bir kokusu var. Ciltte yağlı bir his bırakmadığı gibi hafif bir gerilme hissediyorsunuz.
 
 
KULLANIRKEN:
- Fazın birbirine karışması için çalkalayın. Makyaj pamuğuna bir miktar üründen dökün
- Göz makyajını çıkartırken ovalamayın gözünüzde yanma hissi yaşayabilirsiniz. Denedim ve biliyorum. Onun yerine gözünüzde pamuğu birkaç dakika bekletin maskarayı yada eyelineri çözmesi için. Beklettikten sonra aşağı yukarı pamuğu gezdirip temizleyin.
-Yüzünüzü de temizlerken aşağı yukarı temizlemeye çalışın yuvarlayarak temizlemenize gerek kalmıyor. Lakin yüzünüzü boyun kısmınızı makyajla eşitlerken boyun kısmını temizlemeyi unutmayın.
 
Üründe benim ilk yaşadığım sorun gözümü ovuşturarak silip yanması olmuştu. Onun dışında başka bir sorunla karşılaşmadım.
 
Ürün ambalajı şeffaf olması çok avantajlı ne kadar harcadım ne gitti bakmanıza gerek kalmıyor. Bu yüzden şeffaf ambalajlı ürünler daha kullanışlı oluyor benim açımdan.
 
 
En son makyajı temizledikten sonra nemlendirici yerine vazelin kullanıyorum. Cildim olduğundan daha yumuşak oluyor.
 
Şuan ürün tüm cilt tipleri için uygun olduğundan yağlı cilt tipi olanlar gönül rahatlığıyla kullanabilir.
 
 
Peki siz çift fazlı makyaj temizleme ürünleri kullanıyormusunuz ?
 

You May Also Like

2 yorum

  1. ben de beğendim şimdilik :-))

    YanıtlaSil
  2. bu ürünü çok merak ediyordum teşekkürler paylaşım için canım

    YanıtlaSil