Bitenler | 08 Temmuz 2015

by - 7/08/2015


Merhaba
Şöyle bir blogumu kurcalarken hiç bitenler yazısı yazmadığımın farkına vardım . Biriktiripde yazmak isterdim ama şuan bitenlerin yazılması daha iyi olucağını düşündüm




 İlk olarak fondötenlerden başlıyım normalde 2 yada 3 tane fondöten kullanırım

Rimmel Lastıng Fnısh Fondöten açık aldığım için bitirene kadar çok uğraştım. Hem yüzümde bembeyaz durdu hemde yüzümde parça parça fondöten olduğu belli oldu belkide ben iyi süremedim ama bi daha alıcağımı sanmıyorum.

Favorim ürün ve bittiği zaman tekrar tekrar aldığım bi fondöten Max Factor Lastıng Performance Fondöten yüzümde fondöten olduğunu belli etmiyor pudra ile sabitlediğimde mükemmel durduğnu söyleyebilirim.

Severek kullandığım Golden Rose Rimeliydi taki Maybelinne nin Rimeliyle karşılaşana kadar Maybelline maskaralar konusunda gerçekten iyi.

Dove deoderant seyahat için gerçekten çok iyi hafif kokulu olması da daha iyi. Tatile gidiceğim zaman seyahat boy için olanları hep tercih ederim.

Avon Glimmerstick Diamonds Eyeliner severek kullandığım bi eyeliner Avonun parfümlerini alırken denemek amaçlı bi eyeliner alayım dedim bu denk geldi.


Maybelline Affinitone Pudra Transparan bi özelliği var fondöteni sabitlemek için kullanılabilir ama ben fazla beğendiğimi söyleyemiciiim

Max Factor Creme Puff Pudra Uzun süredir kullandığım tek pudra diyebilirim Fondötenimi sabitleme konusunda oldukça mükemmel. Bittiği zaman tekrar tekrar alabiliceğim ürün ama şuan onun yerini Rimmel Stay Matte Pudra ya devrettm eğer rimmelden memnun kalırsam yedek olarak max factoru de alırım :) 

Flormar Wild Collection Compact Powder Pudra bi sorsanız pudra olarak kullanıyormusun diye o.O 
ürünü almak istediğim zaman tenime göre bakıp aldığımı sanmıştım taki eve geldiğim zaman ürün tenimden tam 4 kat koyuydu sanırım satış elemanının dikkatsizliğiydi zaten başka açıklaması olamaz. Ama ben allık olarak kullanınca değiştirmeye gerek duymadım. Bronz olduğundandı galiba :)


Golden Rose Makyaj Temizleme Mendili  Diğer ıslak mendil vb ürünler yerine işini iyi yapan bi makyaj temizleme ürünü. Bittikçe yenisini alırım yerini doldurmak mümkün değil benim için

Son olarak da 

Gliss Saç Bakım  Kremleri Pek işe yarar bi ürün diyemem önceden işe yarar sanıyordum ama uzun süre kullanınca pek işe yaramadığı kanıtına vardım diyebilirim. Daha da kullanıcağımı sanmıyorum bu ürünleri. 

Bitenler yazım bu kadardı okuduğunuz için Teşekkürler ! ^.^ 


You May Also Like

7 yorum

  1. ne güzel bende sanırım bitenler postu yapmalıyım :) fondöten benim içinn en büyük sıkıntı sabah sürdüğümde akşam çok iyi temizlsemde sivilce oluyor minik minik:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipine göre fondöten seçmende fayda var, eğer sivilce oluşumunu istemiyorsan su bazlı yağsız likit fondötenleri tavsiye ederim. Yoğun kapatıcılığı olan fondötenlerden kaçın ^.^ Cildinide nemlendirmeyi unutma sakın :)

      Sil
  2. Merhaba canım bloğunu keşif etkinliğinde gördüm hemen takip listeme ekledim beni takip edersen çok mutlu olurum:-) çok güzel şeyler paylaşmışsin zevkle okuyacağım
    Http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar iadei ziyarete geldim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Gliss million glos sampuan serisi kullanıyorum memnunum. Kremi bende tercih etmiyorum açıkçası. Bir kere kullandım ve bitti hepsi bu kadar. Iadeyi ziyarete geldim. Takipteyim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhab bloğunu yeni gördüm ve takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba!Blog keşif etkinliğinden geldim bende bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil